Hvem er vi?

Kristian Fagerland 

KRISTIAN-FAGERLAND-420x372-300x266

Kristian er utdannet mikrobiolog og kiropraktor. Han har en videreutdannelse innen funksjonell nevrologi – læren om hvordan miljøet rundt oss påvirker nervesystemet vårt. Kristian har tidligere jobbet som realfagslærer og vært landslagsutøver i friidrett. Han er opptatt av miljø og oppvekst. Kristian har hjulpet mange barn fra hele Norge med ulike atferdsutfordringer til en bedre hverdag. Til daglig jobber Kristian som fagsjef ved Klinikk for Alle i Stavanger.

Olve Lyngset

Eureka-FULL1-2-197x300er på lik linje med Kristian en av få kiropraktorer i Norge med eksamen i funksjonell nevrologi. Han har lang erfaring med behandling av barn og unge, og synes dette er et område hvor det er behov for ekstra fokus. Olve har de siste årene vært aktiv innen rehabilitering av pasienter med svimmelhet og hjernerystelser. Olve driver til daglig Eureka Strømmen – kiropraktikk og funksjonell nevrologi.

Line Henriksen

Line-Henriksen-420x372-300x266

 

Line er utdannet fysioterapeut og fullfører i løpet av våren 2015 ernæringsterapi. Line har arbeidet mye med barn, nevrofeedback og atferdsforstyrrelser. Hun har god erfaring i hva et riktig kosthold og god næringsstatus betyr for et barn i vekst.

Berit Nordstrand

berit cropped

 

Berit er lege, spesialist i Klinisk farmakologi , spesialist i rus- og avhengighetsmedisin, kognitiv terapeut, kostholdsekspert, forfatter og foredragsholder. Hun er mor til seks barn i alderen 9 til 25 år. Hennes budskap er at små, enkle kostholdsgrep kan gi deg en mer lystbetont hverdag og bedre livskvalitet. Berit er kjent for sitt smittsomme engasjement og vinnende vesen. Hun formidler aktuell forskning i bøker og foredrag, innenfor tema livsstil – med fokus både på maten, mosjonen og det mentale.

Berit har skrevet 7 bestselgende bøker: «Mat mer mer», «Mat til sinns», «12 uker til et sunnere liv og en smalere midje», barneboken «Sukkerkok i hodet», «En ny start», «Verdens beste familiekokebok» og «Ta vare på deg selv – 12 år yngre på 12 uker». 

Innovasjonspark Stavanger og Innovasjon Norge støtter Child in Balance.

Ipark_FB_400x400semco_innovasjon_norge