Om Child in Balance

Child in Balance – er et tre måneders nettbasert atferds- og konsentrasjonsprogram som vil bidra til en bedre hverdag for de fleste barn mellom 6 og 18 år.

Har ditt barn utfordringer knyttet til konsentrasjon og tålmodighet? Synes du at barnet ditt strever med lese- og skrivevansker? Opplever du at barnet ditt har impuls- og sinneutfordringer? Da kan Child in Balance være noe for ditt barn!

nettsiden

Alle barn har til en viss grad utfordringer under oppveksten. Dette skyldes hjernens normale modningsprosess og utvikling. Noen barn har av ulike årsaker forsinkelser i denne utviklingen og får derfor større problemer enn andre. Noen av problemene kan arte seg som tålmodighet, lese- og skrivevansker, sinne- og konsentrasjonsvansker.

Hjernen er kanskje den viktigste delen av kroppen vår. Den utvikler seg gjennom flere stadier, og er ikke ferdig utviklet før vi runder ca. 20 år. Som alle andre muskler i kroppen – blir hjernen også sterkere om du trener den!

Child in Balance er et treningsprogram som går over tre måneder. Vil du lese mer om Child in Balance og hva ditt barn og deg som forelder må igjennom i løpet av treningsperioden klikk her.